Un paquetet molt especial

dimarts, 26 d’agost del 2008


Ahir al matí va arribar un paquetet a casa des de molt lluny. Venia d' Austin , Texas de part d’ una família bloguera que fa ja força mesos que llegeixo. Son una parella molt maca , en Gerardo i l’Aimeé i tenen una filla preciosa , la Valeria , que ara té a prop de sis mesos i que tots els que anem llegint el seu bloc coneixem bé des que era una mongeteta a la panxa de la seva mare.
En el paquetet hi havia uns detallets del bateig de la Valeria , una tarjeta , unes galetes casolanes fetes per l’ Aimeé i un regalet per a la Laia. Em consta que a més de preparar al mil•límetre el bateig de la seva nena han tingut l’amabilitat d’enviar paquetets semblants a totes les mames /papes que seguim el seu bloc .Això sí que és ser detallista!
Muchas gracias Gerardo i Aimeé!

A la foto veieu a la nostra nena molt interessada mirant bé tot el que hi havia.

M’està agradant molt l’experiència d’escriure aquest bloc. El vaig iniciar quan em vaig quedar embarassada de la Laia i des de llavors , tot i no escriure amb la freqüència que m’agradaria , he anat recollint una mica els moments més importants de l’embaràs i dels primers mesos de la nena. Més endavant m’agradarà fer un recull en paper de tots aquests escrits i regalar-los a la Laia perquè ho pugui llegir quan sigui més gran i vegi com van ser els seus primers mesos ( o anys , no sé fins quan aniré escrivint..).
A més de la satisfacció de poder anar deixant per escrit tota la seva evolució el més bonic és veure que hi ha qui et llegeix , qui comenta i comparteix el que pensa amb tu , i sobretot descobrir altres blocs semblants d’ arreu del món. Des dels comentaris que rep el bloc i donant un cop d’ ull als enllaços d’ un bloc i d’ un altre he anat coneixent blocs de mames/papes d’arreu del món i anem veient que tot i trobar-nos tan lluny l’amor pels nostres fills i el voler compartir una mica les nostres vivències ens uneix una mica.
Avui us vull convidar a llegir el bloc d’ en Gerardo , l’ Aimeé i la Valeria , i si us interessa el tema de les mames i famílies bloggeres doneu un cop d’ ull a la meva llista de blocs pq la majoria són blocs d’aquest tipus.

3 comentarios:

Carolina ha dit...

Hola!!! La verdad que sí, esta parejita de Aimee y Gera son super lindos y detallistas, yo los adoro.
En mi caso no me dio tiempo de tomar fotos del regalito porque desde que lo abrimos nos devoramos el pastelito... teníamosun hambre...jajaja.

Un beso para vos y para tu beba

Nos estamos leyendo.

Anònim ha dit...

A mi no me llega mi torta, buuuu
¿Y si se malogró en el correo?
Nooooooooo.

Ah otra cosa, la nena está cada vez más grande y linda! Y qué le estás dando de comer?

Un fuerte abrazo,

Lu

Gerardo y Aimee ha dit...

Dolors,

Me encanta ver a Laia tan grande y tan linda como siempre!

Gracias por el detalle de agradecernos en tu blog. No tenias por que hacerlo. Nosotros nos sentimos muy afortunados de que tantas personas maravillosas se hayan interesado en nuestro blog y que hayamos llegado a tantos otros buenos blogs como el tuyo.

Muchisimas gracias y muchos besitos para Laia!
-Aimee