LLeis de Murphy per a bebès

divendres, 1 de febrer del 2008

Com passen els dies! Ja som a febrer i sembla que faci molts mesos que vaig plegar de treballar en agafar la baixa per repòs als set mesos. Tinc aquella sensació de les vacances quan no saps quin dia és , perquè tots els dies són semblants a l’anterior.

Quan encara estava embarassada tenia molt més temps per a tot . Ara la diferencia és que no tinc temps per a res o , més ben dit , no tinc cap llarga estona per dedicar a el que vulgui. Entre biberons , bolquers , netejar i endreçar una mica , recuperar una mica de son i estar per la nena en general , no em queden estones lliures. Cada dia al vespre em faig molts propòsits de el que faré l’endemà : escriure un nou post al bloc, fer una mica d’endreça general al pis, començar a fer de manera regular exercicis post part per començar a agafar línia i sobretot, contestar tots els mails que tinc endarrerits i escriure aquells que tinc pendents. El que passa és que arriba l’endemà i no hi ha temps.. no aconsegueixo trobar una estona llarga per a dir : “ Va ara em dedicaré a fer això “.

Val a dir que cada vegada estem més organitzats i n’ anem aprenent . Però tot això a còpia de pecar de pares novells i de trobar-nos amb tot de situacions que fan pensar en una mena de lleis de Murphy per a bebès . Ara mateix se’m acudeixen aquestes:

- Quan tinguis la nena vestida , neta i a punt per a sortir farà una glopada i s’embrutarà tota.

- Quan surtis de casa amb la nena i estiguis arribant tard a algun lloc recordaràs que t’ has deixat alguna cosa important i has de tornar a casa a buscar-ho(ex. Els biberons! )

- Quan siguis a ca’l pediatra i en desvestir la nena vegis que té el bolquer brut t’adonaràs que a la bossa no te’n queden de nets o que s’ han acabat les tovalloletes .

- Quan la nena porti moltes hores sense fer caca la farà just quan estigueu fora de casa , i en algun lloc o situació poc adequada per canviar-la.

- Quan l’ hagis de canviar al seient del cotxe se li escaparà el pipi just després de treure el bolquer brut i abans de posar el nou , amb el conseqüent mullader del body , robeta i tapisseria del cotxe.

- Els plors de la nena al vespre-nit i la dificultat que tingui per agafar el son són directament proporcionals a l’ interès que tinguis per veure el programa de televisió que fan a aquella hora.

De moment totes aquestes ja les hem experimentat en aquest mes i mig . Suposo que els que sou pares de fa més temps en podríeu afegir d’altres.

De tota manera encara que aquestes situacions estressin una mica queden compensades amb escreix pels moments agradables i veure com creix , aprèn i es desenvolupa dia a dia .