A moment like this

dissabte, 7 de juliol del 2007

Estem de celebració . Aquest cap de semana fa un any que ens vam casar. I en un any n’ han passat tantes de coses… algunes bones i d’altres no tant . I la millor , la que porto a la panxa! Em sento molt millor , físicament i d’ànims , que ja estic de vacances!!! Ja era hora... hi ha tantes coses a fer aquest estiu...
De moment aquest cap de setmana anirem a dinar al restaurant on ens vam casar , el diumenge . I avui anem cap a Barcelona a passar la tarda-vespre-nit , encara no se a on , això és una sorpresa d’ en Toti , però ho intueixo ;-).
Mentrestant aquest matí ens ha donat per recordar , tornar-nos a mirar les fotos del casament i tornar a escoltar la música que vam triar per a cada moment de l’enllaç. Crec que la cançó més bonica de totes és la que vam triar per posar de fons mentre tallavem el pastís. És una cançó de la Kelly Clarkson : “ A moment like this” Digueu-me bleda , pero cada cop que la torno a escoltar em venen les imatges d’aquell dia i em poso sensible... La lletra de la cançó també és molt bonica , i també penso que la podria aplicar a tot el que estem visquent aquests mesos amb l’ embaras i a tots els instants especials que hem tingut i que estan per venir..

I can’t believe it’s happening to me...some people wait a lifetime for a moment like this...

Si no coneixeu la cançó , aquí en teniu un video del youtube