Us presento la nostra mongeteta :-)

dissabte, 19 de maig del 2007

Avui inauguro el meu segon bloc. I el començo per un motiu molt molt especial . Estic embarassada !! M'agradaria que aquest bloc servís per anar expressant tot el que sentim i vivim la meva parella i jo aquests nou mesos, i per compartir-ho amb vosaltres, i si pot servir d'alguna cosa a algú doncs molt millor :-)

No ha estat fàcil del tot, vam passar una mala experiència pels volts de Nadal , quan vam perdre el primer embaràs tot just al principi. És un pal força gros, i més quan estas buscant el primer fill i et fa tanta il.lusió i mai penses que et pot passar a tu això de que no vagi bé. Però bé , després d' esperar les setmanes de rigor que et recomanen després d' una pèrdua vam decidir tornar-hi i la veritat és que vam tenir sort a la primera!
Estava tan nerviosa.. Es fan llarguíssimes les setmanes que has d'esperar des que et surt un positiu al test d'embaràs fins que pots anar al ginecòleg i pot veure a la eco que tot va bé i que hi ha embrió ( l'altra vegada no vam arribar a veure'l ).
Fa dues setmanes tenia hora de primera visita. Estava tan espantada pensant que alguna cosa potser també hauria fallat. Però no , allà estava, petitó , no es veia gaire bé però era un embrió de menys de mig centimetre i amb el cor bategant a tota pastilla. Em van saltar les llagrimes de felicitat. Va ser un moment molt bonic.
Amb tot el ginecòleg em va citar la setmana següent per veure millor l' embrió i confirmar que tot estava bé. I aixó va ser dijous passat . l'embrió ja medeix 12 milimetres , se li veuen un projecte de braços i cames i el cor li continua bategant amb força! Ja tenim llum verda per donar la bona notícia a la família.
Això farem demà, ho direm als meus pares i germà demà en un dinar familiar , a la familia d' en Toti els ho direm la setmana que ve i a la resta , tiets, cosins , amics i resta de gent esperarem que hagim passat els tres mesos d'embaràs , per prudència.
Quines ganes en tinc! De moment us presento laprimera eco de la nostra mongeteta. ( primer li vam dir cuscus , després llentieta i ara que a té la mida d' un fesol menut o d' una mongeta i a falta de donar-li un nom de veritat doncs de moment mongeteta )









Per veure-hi una forma humana s' ha de tenir una mica de fe, però si mireu bé i ho compareu amb la foto de sota que correspon a un embrió de set setmanes veureu que a la eco s' hi pot endevinar un cap desproporcionat, ( que ja es el que toca) que mira cap a la esquerra i uns palets blancs que serien braços i cames . Vaja això ens va dir el gine.. i ens el creiem :-) Tot plegat a dins d' una mena de bombolla que al mateix temps esta a dins del sac embrionari. L'altra boleta de més amunt és el sac vitel.lí.
Doncs apa, per avui us deixo , espero demà poder explicar com ha anat això de donar la notícia a la família. Tinc tantes ganes de veure la cara que hi faran els meus pares.
Tan de bo tot continui anant tan bé com ara :-)